sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sunnuntaijuttuja


Mukavan freshi päivä! Joo aprillia, oon mähönnyt vainoharhaisena ja ahdistuneena kotona katsellen Youtubesta Frendien pilalle menneitä kohtauksia. Nyt illasta tosin ryhdistäydyin, kävin suihkussa, meikkasin, kävin kaupassa ja tein feta-salaattia sekä kanapihvejä. Kaupassa sattui muuten haufka juttu, ostin 25 eurolla ruokaa eikä tilillä ollutkaan rahaa, koska olin iltapäivällä ostanut lentoliput Helsinkiin kesäkuuksi. Onneksi oli verkkopankkitunnukset sattumalta lompakossa, niin pystyin soittamaan Anulle että siirtää mulle rahaa. Ja omalla puhelimellahan en pysty missään verkkoapankeissa käymään - oma puhnuni on sellainen hemmetin kestävä vanha Nokia, johon käy sellainen vanhanmallinen isopäinen laturi, haha.

Nyt voisi palata herkkujen ja telkkarin ääreen. Huomenna on kyllä pakko ottaa vähän rotia mukaan arkeen ettei mene ihan höpöksi hommat - oon kuluttanut rahaakin niin mahoton, enkä oo jaksanut vilkaistakaan pääsykoekirjoihin päin, heh. Ihanaa sunnuntai-iltaa kuitenkin kaikille, mie ainakin aion kattoa telkkarista Twilight 2:sta ja arvostella sekä haukkua sitä koko ajan ottamatta ollenkaan huomioon sitä, että itse laitoin kanavan päälle :)

11 kommenttia:

 1. haha me tehtiin siskon kanssa ihan samaa ton Twilightin kanssa! :D koko ajan jompi kumpi sanoo jotain tyyliin "kauheeta" "ei mä en voi kattoo" ja äiti jo huomauttiki että, eikös kanavaa vois vaihtaa. :D mutta ei tietenkää toihan on just parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa etten oo ainoa tämmönen :D Kävin uusimmassa leffassakin arvostelemassa ja nauroin monesti ääneen joillekin jutuille - mutta silti tosiaan menin sinne elokuvateatteriin..

   Poista
 2. Hahaha, reps koko jutulle. :D Ja jee, tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois treffailla sillon kun tuun! Tuun nimittäin kahdesti, eka toukokuun lopussa ja sitte kesäkuun 5. päivä.

   Poista
  2. Ehottomasti! :) Tehdään FB:n puolella plääni.

   Poista
 3. Hei miksen oo koskaan enne eksynyt sun blogiin ! :D Jäin heti koukkuun. Eli, uusi lukija ilmoittautuu.

  VastaaPoista
 4. ku liikut nii paljon nykyää nii ootko huomannu et oisit laihtunu? yritän laihduttaa mut ei näytä mikäää auttavan? kauan kestää et näkee tuloksia? en oo läski mut haluisin kiinteyttää ja tällee? :D:D mut kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no kyllä mie jossain vaiheessa laihduin, mutta nyt oon lihonu takaisin kun oon juonu maaliskuussa niin paljon :D Mulla ainakin alkoholi+darramättö nollaa viikon treenit aika tehokkaasti.. Kyllä se ruokavalio vaikuttaa eniten, vaikka miekin kuinka liikun niin paino pysyy suht paikoillaan koska en rajoita syömisiäni kovinkaan.

   Poista
 5. Mulla kans sama, että Twilight on pakko kattoa, vaikka se ois kuinka surkea :D

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS