keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Mitä oon hommaillu!

Moi kaikki :) Eli pikapikaa vähän kerron mitä oon tehny viime päivien aikana. Eka kuvia Si Rachasta, syötettiin jättikilpikonnia.


Seuraavana päivänä tultiinki Pattayalle. Bussimatka Chon Burista kesti kaks tuntia ruuhkan takia. Normisti menis varmaan tunti? No kuitenkin, eka käytiin syömassa Royal Garden kauppakeskuksessa, sitten käveltiin Walking Street läpi ja mentiin takaisin hotellille joskus klo 23.


Haha Royal Gardeniin on tullu tallainen kauhuhuvipuisto-osasto :D


Walking Street ja kyllapa oli _paljon_ kauniita naisia :) Ja miehiaki.
Mie tykkään Pattayasta tosi paljon, vaikka monet vierastaa kun on hulluna baareja, seksiturismia ja vaikka mitä, niin silti täällä on musta niiin mukava olla! Koko kaupungissa on sellanen rento fiilis, hyväntuulisia ulkomaalaisia, palmuja, hiekkarantoja, ruokaa, musiikkia.. Tänäänkin on niin ollu ihana päivä! Oon nimittäin ottanu ekaa kertaa kunnolla aurinkoa tälle reissulle :) Ja kunnolla tarkoittaa etta bikinit päällä. Olin klo 11-16 rannalla iPodin kanssa ja nautin, nautin nautin nautin. Kahdentoista jälkeen kävin syomässä Centralin ruokakerroksessa ja menin takaisin rannalle. Paloin naamasta ja jalkojenki iho punottaa niissä kohdissa joihin en hoksinu laittaa aurinkorasvaa. Mutta palaminenki tuntuu ihanalta! Vaikka yleensä pelkäänki hulluna etta tulee ihosyopä mutta kun oon kaks viikkoa haikeana kattonu taivaalla paistavaa aurinkoa että koskahan saan ottaa aurinkoa niin tuntuu että antaa palaa iho vaikka koko kropasta! Kunhan saan mennä taas kollottelemään tuonne palmujen alle. Kävin myos uimassa meressä, hyi yäk inhoan sitä! Aina menee hullujen aaltojen takia vettä suuhun ja nenään ja se on niin pirun suolaista. En tykkää yhtään.

Täällä on muuten hulluna venäläisiä turisteja! Ei oo minusta ennen ollu näin paljon. Tänäänki olin rannalla sellasen ison porukan vierellä (vierellä siksi kun en uskaltanu mennä yksin makaamaan mihinkään. Tässä kaupungissa saa olla bikinit päällä muttei kannata hirveästi esitellä itteä, muuten miehet tuijottaa ja miettii hintaa :D No kyllä aika monet onneksi tunnistaa minut turistiksi eikä luule paikalliseksi, kamera kaulassa kuitenki viestittää etten oo ostettavissa yöseuraksi..)

Huomenna lupaan ottaa tosi tosi paljon inhottavan ihania kuvia palmuista, merestä, auringosta ja hiekkarannasta :) Pärjäilkää <3 Mie lähen nyt mamin kanssa syömään.

9 kommenttia:

 1. ihania kuvia! oon niin kateellinen... :)

  VastaaPoista
 2. cool pics! tuuhan pyorahtaan taala ausseissaki ku oot tossa ihan naapurissa

  VastaaPoista
 3. Hyi mikä postaus. Rumia kilpikonnia ja yököttävän näkönen ostoskeskus. Hajoa sinne auringon paahteeseen.
  t. Minäkö kateellinen 8/

  VastaaPoista
 4. Äääääää en pysty lukemaan, kun muutun kateudesta vihreeksi! Ihan hirmu ihanan olosta siellä :) taidankin suunnata sinne huomen aamulla ennemmin kun alkavaan koeviikkoon.......

  VastaaPoista
 5. Oi että vähän oon kateellinen sulle. Näyttää ja kuulostaa niin upeelta! :)

  VastaaPoista
 6. Emmi: Ala oo :) Ja kiitti!

  Pitkanen ja Ahola: No joo pitais tulla tassa joku paiva?! :S En oo kerenny..

  Kaisa: :DD Luulin eka etta oot tosissaan haha. Raasu <3

  Peppi: Voi ei koeviikko, joo ehka taalla on pikkusen mukavampaa :D Koita kestaa!

  Jasmin: Ala oo turhaan, on taalla likaista ja hikisen kuumaaki eika pelkastaan kivaa :)

  VastaaPoista
 7. Sita: Hihihi. Juuei. Ihanan näköstä. Hajoilen itte tänne pimeyteen ja haaveilen aika lailla jostain tuon tyyppisestä. :)

  VastaaPoista
 8. Hei tsekkailin tätä sun blogia ja ihan huipulta vaikuttaa! Jatka samaan malliin! :)

  T:Laura

  VastaaPoista
 9. Laura: Sain jonku paniikkikohtauksen ku huomasin että oot kommentoinu :D Haha. Kiitos ihan hulluna!

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS