torstai 8. syyskuuta 2011

Työviikko


Enpäs oo oikein tehny mitään postauksen arvoista enkä oo kuviakaan räpsiny. Töissä on ollu ihan mukavaa, tai kun on päässy vauhtiin niin jaksaa taas painaa. Tai kun työnteossa viikon tauolta palaaminen on se inhottavin asia, ei ne itse hommat.

Perjantai lähestyy jotenkin ihan hullun kovaa vauhtia ja taas olis viikonloppu. Lauantaina ehdottomasti pakko päästä tuulettumaan jonnekin ulos, ja ah sunnuntaina on vielä vapaapäiväkin. Mun pitäis tässä pikkuhiljaa päättää milloin lähden sinne Thaimaaseen, mutta kuukauden reissusta päättämiseen on jotenkin isompi kynnys kuin vaikka viikon pyrähdykseen. Tavallaan tuntuu inhottavalta taas katkaista arki (ja arjella tarkoitan lähinnä terveellistä ja tasaista elämää syömisen ja reenaamisen kannalta), tuntuu ettei se pääse koskaan kunnolla vauhtiin kun aina tulee reissu tai sairastuminen joka saa laiskottelemaan - mutta toisaalta aah kun kuvittelen itteni sinne hiekkarannalle ottaan aurinkoa iPod korvilla tai syömään niitä ihania ihania ihania ruokia tai juttelemaan isoäitin kanssa tai haistamaan Pattayan ostoskeskusten tuoksun tai kävelemään flip flopit ja shortsit jalassa Chon Burin kadunkulmassa...

Niin, siis toisaalta tuntuu ihan hyvältä lähteä.

6 kommenttia:

 1. Mulla tuli kuvista mieleen Krista Keltasen postikortit:) Ja mä en oo ikinä ollu Thaimaassa mutta vakaa aikomus joskus mennä, kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Apua en tiiä kuka se on! Toivottavasti hyvä homma että tulee mieleen :D Thaimaa on kyllä ihana, tai onhan siellä huonojaki juttuja (lika ja pöly ja melu ja se säälinpuuska joka tulee ku kattoo niitä kerjääjiä tms.) mutta menee kuitenkin plussan puolelle.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja toi koira in aivan mielettömän söpö!! :)


  thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS