sunnuntai 21. elokuuta 2011

Järjestelyä

Mie rakastan siivota mun huonetta, vaatekaappia ja hyllyjä. Ja tietokone/kirjoituspöytää. Tai rakastan aloittaa sen homman, mutta ekan kymmenen minuutin jälkeen jumitun johonkin; vaatekaappia järjestellessä alan sovittelemaan vanhoja paitoja ja kuorrutan lattian vanhoilla vaatteilla joille en keksi käyttöä; hyllyjä raivatessa jään ihastelemaan jotain entisiä kukkaroita ja parhaimmillaan alan sitten vaihtamaan lompakkoa eli siirrän nykyisestä kaikki kortit, kupongit, kolikot ynnä muut johonkin toiseen lompakkoon; huonetta yleisesti järjestellessä jään tosi monesti lattialle istuun ja selaileen vanhoja päiväkirjoja (joita mulla on joltain yli viiden vuoden ajalta päivittäin kirjoitettuna).

Yks ihan kiva juttu jonka oon saanu aikaan on tämmönen korusäilytyshässäkkä. Kannen tarra on tuossa siks, että rasia on entinen M&M-karkkiboxi ja se logo oli niin ruma että piti peittää.

 

Sitten vielä pari kuvaa Helsingin ostoksista.


Eli löysin Sellon jostakin kirjakaupasta 2,5e maksavia post-it-tarroja. Nuo pöllöt on ihania ja yläreunan pienienkin lappujen kuviot on söpöjä. En nyt mitenkään hirveästi kiinnittele muistilappuja muuten kuin kalenteriin, mutta näitä vois vaikka liimaillakki esimerkiksi läppärin yläreunaan tms. Tuossa kuvassa nuo on ihan kastuneen ja kärsineen näköisiä, ja kyllä tuo paketti vähän kärsikin kun olin tyhmä ja heitin tuosta sen muovisuojan pois. Niin ja tietenkin tarrojakin piti ostaa.. Perus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS